Om oss

BioNatura – for deg som ønsker en bedre hverdag – rett hjem i din postkasse!

BioNatura AS leverer kosttilskudd til Norge, Sverige og Danmark hvor du som medlem står i fokus. Du bestemmer hele tiden over ditt abonnement. På «mitt abonnement» kan du helt enkelt gjøre endringer i ditt abonnement. Det blir umiddelbart registrert i vårt system.

Kosttilskudd i abonnement

Våre kosttilskudd er basert på rene og naturlige ingredienser. Vi får i oss mindre næringsstoffer, vitaminer og antioksidanter enn før. De fleste av oss er ikke flinke nok til å spise «5 om dagen» Forskning viser dessuten at frukt og grønt inneholder mindre vitaminer og mineraler enn før. Derfor trenger mange et supplement.

Daglig bruk av kosttilskudd er en stor fordel!

Det er fort gjort å glemme det daglige inntak av kosttilskudd. Det er en fordel å finne en rutine som gjør det lettere å huske den daglige dose. Man bør ikke ta dobbel dose om man glemmer det bort en dag.

Du styrer selv ditt abonnement

Du gjør raskt og enkelt endringer av ditt abonnement. Gå inn på «Mitt abonnement» og din endring blir registrert umiddelbart. Har du spørsmål – kontakt kundeservice på telefon 37 23 50 01 eller skriv til  kundeservice@bionatura.no

Vår tryghetsgaranti

  • Ingen binningstid
  • Lett å endre abonnementet
  • 100%naturlig
  • Høy kvalitet

Telefontid
8:30 til 15.30 alle hverdager.

 Vi er her for deg – alltid fornøyd!